Connect with us

Банки

Шпаркасе Банка Македонија во соработка со АВРМ учествува во проектот “Практикантство 1”

Објавено

на

Во соработка со Агенцијата за вработување, Шпаркасе Банка Македонија учествува во проектот Практикантство 1 со што се овозможува стекнување на практично знаење и вештини на млади лица во времетраење од 3 месеци.

Условите за аплицирање се:

  • дипломирани економисти или правници;
  • до 29 годишна возраст;
  • без работно искуство;
  • без претходно учество во проект на АВРМ за обуки или практикантство.

Аплицирајте на hr@sparkasse.mk со тоа што ќе ја доставите вашата кратка биографија.

Анализи

TEst

Објавено

на

REGOLAMENTO_FIFA
Продолжи со читање

Останато

Facebook и Google добија дозвола да се однесуваат како банки

Објавено

на

certificate_00745-1571577

TO OTHER

Почнувајќи од 13 јануари, деветте најголеми банки во Велија Британија кои ги опслужуваат најголемиот дел од граѓаните, повеќе нема да имаат монопол при реализацијата на финансиските трансакции во државата.

(more…)

Продолжи со читање

Останато

Измени на Законот за кредитно биро!

Објавено

на

Кредитното биро да изготвува извештаи за кредитната способност на кредитобарателот се предвидува со измените на Законот за кредитно биро за што е почната постапка за подготовка на Предлог закон што треба да заврши до 13 февруари 2018 година.

(more…)

Продолжи со читање

Популарно

Error occured while retrieving the facebook feed

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange