Connect with us

Платежни картички

Топлото време ја „стопи” каматната стапка за кредитни картички од Стопанска Банка АД Скопје

Објавено

на

Стопанска Банка АД Скопје на своите постоечки и потенцијални клиенти им понуди промотивна каматна стапка за сите нови MasterCard кредитни картички.

 

Станува збор за стопена каматна стапка од 4,9% до крајот на годината, за сите MasterCard кредитни картички одбрени до 15.09.2016 година. 

Картичките на Стопанска банка се единствените во Република Македонија кои го поседуваат 3D Secure сертификатот (VbV & MC SecureCode) кои овозможуваат највисок степен на интернет за сигурност при купувањето на интернет со Visa / MasterCard кредитна или дебитна картичка.

Анализи

TEst

Објавено

на

REGOLAMENTO_FIFA
Продолжи со читање

Останато

Facebook и Google добија дозвола да се однесуваат како банки

Објавено

на

certificate_00745-1571577

TO OTHER

Почнувајќи од 13 јануари, деветте најголеми банки во Велија Британија кои ги опслужуваат најголемиот дел од граѓаните, повеќе нема да имаат монопол при реализацијата на финансиските трансакции во државата.

(more…)

Продолжи со читање

Останато

Измени на Законот за кредитно биро!

Објавено

на

Кредитното биро да изготвува извештаи за кредитната способност на кредитобарателот се предвидува со измените на Законот за кредитно биро за што е почната постапка за подготовка на Предлог закон што треба да заврши до 13 февруари 2018 година.

(more…)

Продолжи со читање

Популарно

Error occured while retrieving the facebook feed

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange