Connect with us

Домашни банки

Стопанска банка: Диомидис Николетопулос и следните четири години ќе биде Претседател на Управен одбор

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје согласно Глава 6 од Правилата за котација, преку соопштение објавено на веб страната на Македонска берза ја информираше јавноста за измени во органите на управување.

Гувернерот на Народна банка на Република Македонија го издаде Решението бр. 23261 со кое се издава претходна согласност за ре-именувањето на г-дин Диомидис Николетопулос за член на Управниот одбор на Стопанска банка АД – Скопје (Генерален извршен директор и Претседател на Управен одбор) со мандат од четири години“. – се вели во соопштението.

Анализи

TEst

Објавено

на

REGOLAMENTO_FIFA
Продолжи со читање

Останато

Facebook и Google добија дозвола да се однесуваат како банки

Објавено

на

certificate_00745-1571577

TO OTHER

Почнувајќи од 13 јануари, деветте најголеми банки во Велија Британија кои ги опслужуваат најголемиот дел од граѓаните, повеќе нема да имаат монопол при реализацијата на финансиските трансакции во државата.

(more…)

Продолжи со читање

Останато

Измени на Законот за кредитно биро!

Објавено

на

Кредитното биро да изготвува извештаи за кредитната способност на кредитобарателот се предвидува со измените на Законот за кредитно биро за што е почната постапка за подготовка на Предлог закон што треба да заврши до 13 февруари 2018 година.

(more…)

Продолжи со читање

Популарно

Error occured while retrieving the facebook feed

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange