Connect with us

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје, главен спонзор на 56-тото Охридско лето

Објавено

на

Традиционално како и секоја година, така и оваа, Стопанска банка АД – Скопје е главен спонзор на фестивалот Охридско лето.

„Оваа културна манифестација ќе трае во периодот од 12.07.2016 до 20.08.2015 во кој период се предвидени 40 фестивалски денови, со богата и квалитетна програма исполнета со музика, драма, танц и опера. Оваа година, моќниот глас на Елина Гаранча го означи официјалниот почеток на Охридско лето 2016 и возбудливите 40 фестивалски дена кои претстојат.

Со традиционалната поддршка на настанот, Стопанска банка останува ‪#‎НаСтранаНаКултурата‬

Поради тоа, Банката ги повикува граѓаните и клиентите да го посетат фестивалот Охридско лето кој и оваа година нуди богата и разновидна програма.“, се вели во соопштението на Стопанска банка АД Скопје.

Анализи

TEst

Објавено

на

REGOLAMENTO_FIFA
Продолжи со читање

Останато

Facebook и Google добија дозвола да се однесуваат како банки

Објавено

на

certificate_00745-1571577

TO OTHER

Почнувајќи од 13 јануари, деветте најголеми банки во Велија Британија кои ги опслужуваат најголемиот дел од граѓаните, повеќе нема да имаат монопол при реализацијата на финансиските трансакции во државата.

(more…)

Продолжи со читање

Останато

Измени на Законот за кредитно биро!

Објавено

на

Кредитното биро да изготвува извештаи за кредитната способност на кредитобарателот се предвидува со измените на Законот за кредитно биро за што е почната постапка за подготовка на Предлог закон што треба да заврши до 13 февруари 2018 година.

(more…)

Продолжи со читање

Популарно

Error occured while retrieving the facebook feed

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange