Connect with us

Кредити

Силк Роуд Банка АД Скопје со промотивен период за потрошувачки и станбени кредити

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје го продолжи промотивниот период за потрошувачки и станбени кредити до 30.09.2016 година.

Потрошувачки необезбедени кредити на Силк Роуд Банка до МКД 900.000,00 со најниска фиксна каматна стапка од 5,5%!

Аплицирајте во промотивниот период до 30.09.2016 година, без провизија за администрирање на кредит и без надомест за разгледување и обработка на барањето, со најниска фиксна каматна стапка од 5,5% за првата година. Банката нуди потрошувачки необезбедени кредити со максимален износ до МКД 900.000 и рок на отплата до 120 месеци.

Со потрошувачките кредити добивате и бесплатни Visa Electron Enter и Enter American Express дебитни картички.

Погледнете ги условите за потрошувачките кредити на следниот линк.

Потрошувачки хипотекарни кредити на Силк Роуд Банка со најниска фиксна каматна стапка од 5%!

Аплицирајте во промотивниот период до 30.09.2016 година, без провизија за администрирање на кредит и без надомест за разгледување и обработка на барањето. Банката нуди потрошувачки хипотекарни кредити со најниска фиксна каматна стапка од 5% за првите две години, со износ до максимум ЕУР 50.000/МКД 3.000.000.

Со потрошувачките кредити добивате и бесплатно  Visa Electron Enter и Enter American Express дебитни картички.

Погледнете ги условите за потрошувачките кредити на следниот линк.

Станбен кредит на Силк Роуд Банка со најниска фиксна каматна стапка од 2.9%!

Аплицирајте во промотивниот период до 30.09.2016 година, без провизија за администрирање на кредит, без апликативни трошоци и без трошоци за процена. Добијте средства до ЕУР150.000/МКД9.000.000, со фиксна непроменлива каматна стапка од ЕУР 2,9% или МКД3,9% за првите три години.  Стекнете се со Ваш стан со минимално сопствено учество почнувајќи од 15% и рок на отплата до 30 години.

Со станбениот кредит добивате бесплатнo Visa Electron Enter и Enter American Express дебитни картички.

Исто така, добивате и бесплатен пасивен пристап до електронско/мобилно банкарство.

Погледнете ги условите за станбениот кредит на следниот линк

 

 

Анализи

TEst

Објавено

на

REGOLAMENTO_FIFA
Продолжи со читање

Останато

Facebook и Google добија дозвола да се однесуваат како банки

Објавено

на

certificate_00745-1571577

TO OTHER

Почнувајќи од 13 јануари, деветте најголеми банки во Велија Британија кои ги опслужуваат најголемиот дел од граѓаните, повеќе нема да имаат монопол при реализацијата на финансиските трансакции во државата.

(more…)

Продолжи со читање

Останато

Измени на Законот за кредитно биро!

Објавено

на

Кредитното биро да изготвува извештаи за кредитната способност на кредитобарателот се предвидува со измените на Законот за кредитно биро за што е почната постапка за подготовка на Предлог закон што треба да заврши до 13 февруари 2018 година.

(more…)

Продолжи со читање

Популарно

Error occured while retrieving the facebook feed

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange