Connect with us

Домашни банки

Орце Трајковски и Неделин Валчев добија нови мандати како дел од Управниот одбор на Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје ја известува јавноста дека на членовите на Управниот одбор, г-дин Орце Трајковски и г-дин Неделин Валчев им е продолжен мандатот преку соопштение објавено на Македонска берза.

 

Претходно, Гувернерот на Народна банка на Република Македонија издаде согласност за повторно именување на г-дин Орце Трајковски и г-дин Неделин Валчев за членови на Управниот одбор, со мандат од нови четири години.“

Анализи

TEst

Објавено

на

REGOLAMENTO_FIFA
Продолжи со читање

Останато

Facebook и Google добија дозвола да се однесуваат како банки

Објавено

на

certificate_00745-1571577

TO OTHER

Почнувајќи од 13 јануари, деветте најголеми банки во Велија Британија кои ги опслужуваат најголемиот дел од граѓаните, повеќе нема да имаат монопол при реализацијата на финансиските трансакции во државата.

(more…)

Продолжи со читање

Останато

Измени на Законот за кредитно биро!

Објавено

на

Кредитното биро да изготвува извештаи за кредитната способност на кредитобарателот се предвидува со измените на Законот за кредитно биро за што е почната постапка за подготовка на Предлог закон што треба да заврши до 13 февруари 2018 година.

(more…)

Продолжи со читање

Популарно

Error occured while retrieving the facebook feed

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange