Connect with us

Банки

Оглас за вработување во Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Комерцијална банка ад Скопје распиша оглас за вработување за позицијата  Стручен соработник за интензивен третман на правни лица во Самостојната дирекција за управување со проблематични кредити во Комерцијална банка АД Скопје, 1 (еден) извршител на неопределено работно време.

Потребни квалификации и способности:

Завршен Економски факултет ВС VII/1 или најмалку 180 кредити,

Познавање на англиски јазик

Познавање на работа со компјутери

Најмалку 3 години работно искуство во областа на: корпоративно кредитирање (со способност за изготвување детални кредитни анализи), проблематични пласмани или управување со кредитни ризици.

Работното време:  40 часа неделно, од понеделник до петок: од 08:00 до 16:00 часот

Почетна основна нето плата:  од 38.991,00 денари.

Огласот трае 9 дена, сметано од денот по објавувањето на огласот. Изборот ќе се изврши во рок од 30 дена од датумот на истекот на огласот.

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат горенаведените критериуми треба да пратат кратка биографија (CV), мотивационо писмо и уверение за завршено образование на следната адреса: Комерцијална банка АД Скопје, ул.Орце Николов бр.3, 1000 Скопје, или на e-mail адреса aplikacijazavrabotuvanje@kb.com.mk. со назнака: „Oглас за вработување на Стручен соработник за интензивен третман на правни лица во Комерцијална Банка АД Скопје”

Лице за контакт: Меглена Димитрова: 02-3168-412

Некомплетната документација и документацијата доставена по истекот на рокот за аплицирање, нема да биде разгледувана.

На интервју ќе бидат повикани само апликантите кои ќе влезат во потесен круг.

Повеќе
Реклама here code

Анализи

TEst

Објавено

на

REGOLAMENTO_FIFA
Продолжи со читање

Останато

Facebook и Google добија дозвола да се однесуваат како банки

Објавено

на

certificate_00745-1571577

TO OTHER

Почнувајќи од 13 јануари, деветте најголеми банки во Велија Британија кои ги опслужуваат најголемиот дел од граѓаните, повеќе нема да имаат монопол при реализацијата на финансиските трансакции во државата.

(more…)

Продолжи со читање

Останато

Измени на Законот за кредитно биро!

Објавено

на

Кредитното биро да изготвува извештаи за кредитната способност на кредитобарателот се предвидува со измените на Законот за кредитно биро за што е почната постапка за подготовка на Предлог закон што треба да заврши до 13 февруари 2018 година.

(more…)

Продолжи со читање

Популарно

Error occured while retrieving the facebook feed

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange