Connect with us

Банки

Огласи за вработување во УНИ Банка

Објавено

на

Станете дел од тимот на УНИ Банка АД Скопје!

За своите потреби УНИ Банка објавува огласи за следниве работни места:

1. Референт за логистика на продажба
2. Референт фронт офис за експозитура Струмица и експозитура Делчево
3. Раководител на експозитура во Радовиш и експозитура во Гевгелија

1. Референт за логистика на продажба

Kвaлификации:

Економски факултет
Банкарско работно искуство или искуство во областа на финансиското работење
Познавање на англиски јазик
Познавање на MS Office
Возачка дозвола

Избраниот кандидат треба да поседува:

Развиени односи со деловни клиенти
Вештина за координирање и управување со луѓе
Способност за планирање и анализа
Самоиницијативност и тимска работа во динамично опкружување
Спремност за извршување на работните задачи под вонредни услови
Само-организираност и способност за самостојно работење
Флексибилен приод кон луѓето и проблемите
Подготвеност за превземање одговорност

Избраниот кандидат ќе биде задолжен за:

извршување на активностите во Дирекција Мрежа на експозитури, пред сé следење и истражување на пазарот, движењата и промените на пазарот за кредитни линии, задолжен за зголемување на пласманите и портфолиото кај експозитурите, комуникација и посета на клиентите и аквизација на нови клиенти.

Кандидатот треба да има изразени комуникациски способности, нови идеи и иницијатива за развој на продажбата, отвореност и желба за работа со луѓе, динамичност и подготвеност за чести патувања.

Испратете кратка биографија на македонски јазик со фотографија и мотивационо писмо со нагласок за работното место за кое аплицирате најдоцна до 18-ти Јули 2016 година, на jobs@unibank.com.mk или на адреса:

УНИБанка АД Скопје
Дирекција Мрежа на експозитури
Ул. Максим Горки бр.6, 1000 Скопје

2. Референт фронт офис за Експозитура Струмица и Ескпозитура Делчево

Kвaлификации:

Високо образование – Економски Факултет
Познавање на англиски јазик
Познавање на MS Office
Со или без работно искуство

Избраниот кандидат треба да поседува:

Амбициозен и комуникативен
Со позитивен приод кон работата
Услужливив и пријатен
Тимски ориентиран во динамично окружување
Подготвен да превземе одговорност

Испратете кратка биографија на македонски јазик со фотографија и мотивационо писмо со нагласок за работното место за кое аплицирате најдоцна до 18-ти Јули 2016 година, на jobs@unibank.com.mk или на адреса:

УНИБанка АД Скопје
Дирекција Мрежа на експозитури
Ул. Максим Горки бр.6, 1000 Скопје

3. Раководител на експозитура во Радовиш и Раководител на експозитура во Гевгелија

Kвaлификации:

Економски факултет
Банкарско работно искуство или искуство во областа на финансиското работење
Познавање на англиски јазик
Познавање на MS Office
Возачка дозвола

Избраниот кандидат треба да поседува:

Развиени односи со деловни клиенти
Вештина за координирање и управување со луѓе
Способност за планирање и анализа
Самоиницијативност и тимска работа во динамично опкружување
Спремност за извршување на работните задачи под вонредни услови
Само-организираност и способност за самостојно работење
Флексибилен приод кон луѓето и проблемите
Подготвеност за превземање одговорност

Испратете кратка биографија на македонски јазик со фотографија и мотивационо писмо со нагласок за работното место за кое аплицирате најдоцна до 18-ти Јули 2016 година, на jobs@unibank.com.mk или на адреса:

УНИБанка АД Скопје
Дирекција Мрежа на експозитури
Ул. Максим Горки бр.6, 1000 Скопје

Краен рок за пријавување: 18.07.2016

Анализи

TEst

Објавено

на

REGOLAMENTO_FIFA
Продолжи со читање

Останато

Facebook и Google добија дозвола да се однесуваат како банки

Објавено

на

certificate_00745-1571577

TO OTHER

Почнувајќи од 13 јануари, деветте најголеми банки во Велија Британија кои ги опслужуваат најголемиот дел од граѓаните, повеќе нема да имаат монопол при реализацијата на финансиските трансакции во државата.

(more…)

Продолжи со читање

Останато

Измени на Законот за кредитно биро!

Објавено

на

Кредитното биро да изготвува извештаи за кредитната способност на кредитобарателот се предвидува со измените на Законот за кредитно биро за што е почната постапка за подготовка на Предлог закон што треба да заврши до 13 февруари 2018 година.

(more…)

Продолжи со читање

Популарно

Error occured while retrieving the facebook feed

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange