Connect with us

Домашни банки

НЛБ Банка со нов домен и нова веб страна

Објавено

на

Неодамна НЛБ Тутунска банка АД Скопје изврши промена на официјалниот назив во НЛБ Банка АД Скопје, согласно Oдлуката за промена на назив усвоена од Годишното собрание на акционери на Банката на 10.05.2016 година, претходната согласност од Гувернерот на НБРМ и впишувањето на промената во Централниот регистар на Република Македонија.

Деновиве актуелна е промената на доменот на кој можете да ја “пронајдете” официјалната веб страна на НЛБ Банка, од www.nlbtb.com.mk во www.nlb.mk , а воедно на новата локација можете да ја погледнете новата редизајнирана веб страна на Банката.

Анализи

TEst

Објавено

на

REGOLAMENTO_FIFA
Продолжи со читање

Останато

Facebook и Google добија дозвола да се однесуваат како банки

Објавено

на

certificate_00745-1571577

TO OTHER

Почнувајќи од 13 јануари, деветте најголеми банки во Велија Британија кои ги опслужуваат најголемиот дел од граѓаните, повеќе нема да имаат монопол при реализацијата на финансиските трансакции во државата.

(more…)

Продолжи со читање

Останато

Измени на Законот за кредитно биро!

Објавено

на

Кредитното биро да изготвува извештаи за кредитната способност на кредитобарателот се предвидува со измените на Законот за кредитно биро за што е почната постапка за подготовка на Предлог закон што треба да заврши до 13 февруари 2018 година.

(more…)

Продолжи со читање

Популарно

Error occured while retrieving the facebook feed

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange