Connect with us

Останато

Најдобриот мотивациски говорник за менаџмент на Балканот доаѓа во Скопје

Објавено

на

Асоцијацијата на менаџери на Македонија (АММ) за прв пат го носи во Скопје, Дарко Мирковиќ, најдобриот мотивациски говорник за менаџмент на Балканот.

Дарко Мирковиќ има фасцинантна биографија, а накратко, на јавноста и е познат како мотивациски говорник претприемач, консултант и тренер кој секојдневно ги поттикнува луѓето да направат натпросечни резултати во своите области. Неговото мото секогаш е: „Верувај и направи!“ Вештините и способностите на Дарко Митровиќ се препознаени од Брајан Трејси, еден од најголемите лидери од областа за развој на човечките потенцијали. „Eкспертизата што ја поседува Дарко ќе ви помогне да ги остварите посакуваните резултати: зголемена продажба, поголема продуктивност во работата, проголем профит на Вашата компанија и поголеми резултати за Вас и Вашите вработени“, за него вели Брајан Трејси.

Дарко Мирковиќ е основач и директор на компанијата „Алтерна“ од Белград, која е носител на регионалната Мастер лиценца за програмите за развој на работните вештини, во Србија, Словенија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Македонија. Тој има одржано мноштво предавања, тренинзи, конференции и семинари на теми врзани со лидерството и начините на зголемување на продажбата и сатисфакцијата од сработеното на Балканот и пошироко. Неговото интернационалното искуство во полињата за развој, тренинг, обука и продажен менаџмент, го направи и првиот лиценциран тренер за “Structogram –Training System” во Србија.

Се покануваат сите претприемачи, менаџери или, пак, сите кои сакаат да научат некоја нова вештина за подобрување на своите работни капацитети, да се пријават на info@amm.com.mk.

Настанот ќе се одржи во хотел Арка, на 12 февруари, во 18.30 часот.

Повеќе
Реклама here code

Анализи

TEst

Објавено

на

REGOLAMENTO_FIFA
Продолжи со читање

Останато

Facebook и Google добија дозвола да се однесуваат како банки

Објавено

на

certificate_00745-1571577

TO OTHER

Почнувајќи од 13 јануари, деветте најголеми банки во Велија Британија кои ги опслужуваат најголемиот дел од граѓаните, повеќе нема да имаат монопол при реализацијата на финансиските трансакции во државата.

(more…)

Продолжи со читање

Останато

Измени на Законот за кредитно биро!

Објавено

на

Кредитното биро да изготвува извештаи за кредитната способност на кредитобарателот се предвидува со измените на Законот за кредитно биро за што е почната постапка за подготовка на Предлог закон што треба да заврши до 13 февруари 2018 година.

(more…)

Продолжи со читање

Популарно

Error occured while retrieving the facebook feed

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange