Connect with us

Наградни игри

Наградна игра “ТОПСИ – дизајнирај картичка” на Стопанска банка АД Скопје

Објавено

на

Стопанска банка АД Скопје на својата web – страна ги објави правилата за наградната игра „ТОПСИ – дизајнирај картичка”.

Наградната игра има за цел промовирање на банкарски производи и услуги за млади, наречени “ТОПСИ” услуги од млади за млади, наменети исклучиво за физички лица на возраст од полни 18 до неполни 28 години, но пред се има за цел дизајнирање индивидуална идентификациска картичка и да се гласа за истата. Имено, станува збор за ИД картичка со која ќе се идентификува клиентот во филијалите на Банката, а која ќе може сам да ја дизајнира позадината на истата. ТОПСИ картичката не е платежна картичка, туку ќе служи за идентификатија на овој сегмент во Банката и кај трговците со кои Банката има склучено договори зза посебни услови за овие клиенти. Клиентите се системски обележани по автоматизам и исклучиво тие имаат пристап да изработат дизајн на картичка.” – се вели во соопштението од Банката.

Наградниот фонд го сочинуваат следниве награди:

iPad mini 4 x 3 награди

SPECIALIZED ваучери x 3 награди

SONY PLAYSTATION 4 x 3 награди

GO PRO Камера x 3 награди

Правилата за наградната игра можете да ги погледнете тука.

Анализи

TEst

Објавено

на

REGOLAMENTO_FIFA
Продолжи со читање

Останато

Facebook и Google добија дозвола да се однесуваат како банки

Објавено

на

certificate_00745-1571577

TO OTHER

Почнувајќи од 13 јануари, деветте најголеми банки во Велија Британија кои ги опслужуваат најголемиот дел од граѓаните, повеќе нема да имаат монопол при реализацијата на финансиските трансакции во државата.

(more…)

Продолжи со читање

Останато

Измени на Законот за кредитно биро!

Објавено

на

Кредитното биро да изготвува извештаи за кредитната способност на кредитобарателот се предвидува со измените на Законот за кредитно биро за што е почната постапка за подготовка на Предлог закон што треба да заврши до 13 февруари 2018 година.

(more…)

Продолжи со читање

Популарно

Error occured while retrieving the facebook feed

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange