Connect with us

Форекс

Во јуни остварен најголем промет од тргување со акции

Објавено

на

Според полугодишниот статистички билтен на Македонската берза во јуни прометот на Македонската берза е највисок во споредба со претходните месеци од 2016 година.

Прометот на Македонската берза во првото полугодие бележи раст од 7,12% во однос на истиот период во 2015 година и изнесува 1.371.464.679 денари.

Прометот во месец јуни изнесува 334.670.211 денари, осносно 24,4% од вкупниот промето во текот на првите шест месеци од годината.

Полугодишниот статистички билтен на Македонска берза можете да го погледнете тука.

Повеќе
Реклама here code

Анализи

TEst

Објавено

на

REGOLAMENTO_FIFA
Продолжи со читање

Останато

Facebook и Google добија дозвола да се однесуваат како банки

Објавено

на

certificate_00745-1571577

TO OTHER

Почнувајќи од 13 јануари, деветте најголеми банки во Велија Британија кои ги опслужуваат најголемиот дел од граѓаните, повеќе нема да имаат монопол при реализацијата на финансиските трансакции во државата.

(more…)

Продолжи со читање

Останато

Измени на Законот за кредитно биро!

Објавено

на

Кредитното биро да изготвува извештаи за кредитната способност на кредитобарателот се предвидува со измените на Законот за кредитно биро за што е почната постапка за подготовка на Предлог закон што треба да заврши до 13 февруари 2018 година.

(more…)

Продолжи со читање

Популарно

Error occured while retrieving the facebook feed

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange