Connect with us

Останато

Банкомат на Охридска банка во Кисела Вода ќе биде надвор од употреба до крајот на месецот

Објавено

на

Банкоматот на Охридска банка во рамки на СП Маркет – Расадник, во Кисела вода, ќе биде надвор од употреба заклучно со 31.01.2018 година, стои во соопштението.

Причина за прекинот, како што се наведува, е реновирање на објектот на Скопски пазар, СП Маркет – Расадник.

Повеќе
Реклама here code

Анализи

TEst

Објавено

на

REGOLAMENTO_FIFA
Продолжи со читање

Останато

Facebook и Google добија дозвола да се однесуваат како банки

Објавено

на

certificate_00745-1571577

TO OTHER

Почнувајќи од 13 јануари, деветте најголеми банки во Велија Британија кои ги опслужуваат најголемиот дел од граѓаните, повеќе нема да имаат монопол при реализацијата на финансиските трансакции во државата.

(more…)

Продолжи со читање

Останато

Измени на Законот за кредитно биро!

Објавено

на

Кредитното биро да изготвува извештаи за кредитната способност на кредитобарателот се предвидува со измените на Законот за кредитно биро за што е почната постапка за подготовка на Предлог закон што треба да заврши до 13 февруари 2018 година.

(more…)

Продолжи со читање

Популарно

Error occured while retrieving the facebook feed

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange